joi, 30 iulie 2009

O.M.F.G!!!!!

Nu,nu e numele unui nou O.N.G ca oricu e plina tara de ele si oricum nu fac nimic dau doar cu subsemnatul....deci,am sa incep de azi o rubrica cu stiri socante,grotesti,teribile si nu in ultimul rand cu stiri despre oameni mai putin umani,rationali,sociali;intamplari care ne fac sa ne intrebam unde drecu' s-a dus natura umana.Let's proceed:
-locul 4)un roman aprig al patriei s-a gandit sa se doftoriceasca singur de diaree asa ca logic si-a astupat gura problemei cu 2 ciocane....desi tratamentul a dat roade si nu mai iesea pe acolo nici fass! si-a dat seama ca poate ar fi bine sa consulte doctoru' in legatura cu cele 2 dracii din anus.Asa ca ajuns la spital pe langa o umilinta buna din partea presei avida de asa o informatie omu a scazut in greutate fix cu 2 pene de ciocan dupa o operatie de 1 ora jumate.
-locul 3)tot un confrate dupa ce a scapat de la inchisoare a spart un record mondial ....adeca...in 6 ore a reusit sa comita 2 violuri si 1 spargere.Deci asta da exemplu de urmat,ma intreb daca va intra in guiness book poate va fi saracu cu poza in carte sa-l vada lumea drept patrimoniu national:) Try to top that!
-locul 2)medicii din U.K s-au gandit cum sa mai socheze lumea si au reusit cu noua lor metoda de a face orbii chiori.Un barbat care era orb din nastere a acceptat tratamentul revolutionar si a dat in schimb o pereche de canini sanatosi.Celule foto au fost implantate si crescute in dintii a caror pulpa era conectata la vasele de sange din orbita.Pe bune! e socant ca omu' acu vede cu caninii ii are pe post de ochi! Rezultatul e un om mai putin orb dar cu o privire sfasietoare/killer look......deci merge expresia "ci ti holbezi wei c-ai s' ma vezi printri dinti!"
-locul 1) podiumul nu se putea termina altfel decat cu anomaliile din Texas,aceasta oaza de psihopati,criminali in serie,violatori si canibali.O mama din respectivul oras s-a despartit de sotul ei si traia cu ma'sa si cu cei 3 plozi intr-o casa.Kizii aveau unu 5 alta 6 si al mai micu doar 3 saptamani.Din cauze neelucidate intr-o zi banala cand cei mai mari dormeau mama ninja a luat 2 sabii si un cutit de bucatarie si a transat copchilu in pucati apoi s-a infruptat din creier si din diverse parti ale corpului.Dupa ce a vazut ca a facut un boo boo a incercat sa-l puna la loc dar biata nu a avut cum pentru ca mancase deja bucati de puzzle asa ca a urlat de disparare si s-a sinucis.Politia era asa de emo al conferinta de presa ca cica nu pot sa povesteasca ce au vazut...prea gore...WEI!!! sunteti in Texasss n-a vazut nimeni filme n-a asistat nimeni al omoruri in serie si cadavre tocate ca pe mici? va mai impresioneaza ceva?ah..da? inseaman ca astia va spala creierele ca sa rezistati mai mult in the line of duty:)
Ma amuza stirile astea ca sunt mai imteresante decat politica si mai bune decat rialiti sourile de pe la noi,macar sunt fresh si te surprind de fiecare data.Asa ca spor la nebunie baieti si nu uitati IUBITI-VA MUUULT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu